Singer & Songwriter

Oma kuva
Ari Wahlberg: SingerSongwriter / Musician. Gendre/Sävy: Smoothie-Country-Folk-Pop-World. Spotify https://open.spotify.com/artist/2T3hUWKECGs0VG5ZwVsyN8

Tervetuloa seuraan!

Powered By Blogger

Translate

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

"Hassusta haikeaan" fiilis soittolista @ 2 uutta videoo paremmalla kuvanlaadulla



Moi!

"Hassusta haikeaan"
sai tänään fiilis soittolistalleen pari uutta videota. Nämä ovatkin kuvanlaadullisesti parempia kuin aikaisemmat videot voin ilolla todeta, tämän lisäksi tämä on ensimmäinen kerta kun käytin kahta "kameraa" samanaikaisesti taltioidakseni jutustelun ja biisin. Kamera lainausmerkeissä koska toinen on web kamera ja toinen mun taskupokkari, no onhan ne tietysti kameroita, mutta ei välttämättä mihinkään kunnollisen videotuotannon tekemiseen tarkoitettuja välineitä. Sen suhteen parempia päiviä ja tienistejä pitää odotella, ennenkuin voi tehdä kamera investointeja, mutta on kuitenkin hauska, että on edes nämä resurssit käytössä. Kuvaamiseen jälkeen aikamoinen editointi sessio siitä sitten muodostui kuten jo arvelinkin, mutta sain kuitenkin tehtyä ja samalla uteliaisuuteni tyydytettyä onko se edes mahdollista kotikonstein ilman mitään sen kummempaa välineistöä tai jotain super kuvankäsittelyohjelmaa toteuttaa ja saada videoksi tämän kaltainen sessio. Liittää kahden kameran kuvat ja erillinen audioraita yhteen, niin että kaikki on synkassa keskenään.
I did it!

Kaksi uutta fiilis videota, pikkaisen speksejä biiseistä ja taustoista ym. jutustelua.
Lauloin "Elefantti Elvin ja kuutamopäärynät" albumilta "Nuss Hippopotamus" biisin ja "Pilvenhattaralla" sinkun joka on mun uudella "Musta tuntuu" albumillakin mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti